Julklappstips till pappa

Precis som jag skriver på första sidan så tror jag att den svåraste klappen är att köpa en julklapp till pappa. Då behövs det tonvis av julklappstips till pappa för att göra den uppgiften något lättare.

Ett julklappstips får och ska ses precis som det är, ett tips. De tips du får här på sidan kanske inte är exakt den julklapp du väljer att inhandla till din pappa. Men det fina med julklappstips är att om du får syn på någon produkt så kanske du kan få en uppfattning på vad du är ute efter.

Alla tips är bra

julkappstips till pappaJa kanske inte alla då men väldigt många av tipsen på julklappar gör så att nya idéer kläcks och vi kommer ett steg närmare att hitta julklappen till pappa. Ibland så känns produkten i fråga så pass klockren så att det blir just den grejen eller upplevelsen som kommer ligga i paket på julafton.

Julklappstips behöver inte bara vara begränsade till något du köper du kan även tillverka det själv. Du kan göra pappa en tjänst som att tvätta bilen eller laga en riktigt god middag som ni kan avnjuta tillsammans runt jul. Det finns väldigt många tips på vad du kan göra för att julen ska bli så glädjefull den bara kan bli. Julklappar är inte allt, glöm aldrig det. Det viktigaste ni har är varandra och det kan inte alla världens julklappar ändra på.

Här kommer några tips på vad du kan skaffa eller göra till pappa:

  • Ett bra tips är att alltid ta en rejäl funderare innan du slår till på julklappen till pappa. Gillar han verkligen den här produkten och kommer han uppskatta den som du tänkt?
  • Tänk inte bara julklappstips i produkter tänk även vad du kan göra för din pappa. Ibland kan det vara svårt att få pengarna att räcka till och julklappar får prioriteras bort.
  • Försök att se tipset bakom de tips du sett. Du kanske inte fastnade för just den grejen men det kanske är något liknande du är ute efter till pappa.
  • Surfa runt på den här sajten så är det kanske troligt du kommer hitta julklappar till din far. Sidan är trots allt specialiserad på just det.

Jul med pappa

Vissa kanske inte har möjlighet att fira jul med sin pappa. I detta fallet menar jag att jul är julafton men det är ju bara en dag. Julen är lång och kan du inte träffa din pappa ena dagen så kommer det alltid en chans. Ett julklappstips är att skicka blommor eller choklad till honom ett par dagar innan jul, eller varför inte i mellandagarna om du tycker det känns bättre. Att skicka ett så kallat blomsterbud som kommer med en blomma till pappa gör så mycket mer än blomman i sig. Det är en känsla du ger bort. En känsla om att känna sig ihågkommen och älskad. Blommor för med sig en rad positiva egenskaper så det tycker jag aldrig vi kan skicka för många av. Det är för övrigt fint att skicka även då ni träffas och firar jul tillsammans. Beställ blommor till hans jobb eller vad än han gör ett par dagar innan julafton som en tidig julklapp. Jag tror han kommer uppskatta det!

Udda julklappstips

Så vad kan du göra för att uppvakta pappa på jul? Förutom de mängder med tips på fina julklappar till pappa som du finner på startsidan så går det att hitta på så mycket mer än att bara köpa prylar och upplevelser. Ja om du lagar en stor brakmåltid blir det också en sorts upplevelse för din far, speciellt om du göra maträtten för första gången.

Vad är udda kan man ju fråga sig. En sak du kan göra är att tvätta bilen om han har en sådan. Men nöj dig inte bara med en vanlig tvätt utan åk in på en verkstad och få bilen servad med oljebyte och det som hör en service till. Kan ju i och för sig bli att kosta en hel del så tänk till om du känner någon i din närhet som är bra på bilar så kanske han eller hon kan hjälpa till för en billig slant. Sök efter den närmsta verkstaden och ring och fråga vad dom ska ha för att serva bilen, det kan skilja mycket i pris från ställe till ställe.

Jag kommer inte gå in på exakt vad du kan göra, du vet bäst vad din pappa vill ha. Jag ville bara belysa att julklappstips är så mycket mer än att handla och åter handla en massa. Visst många av ”servicejulklapparna” kostar också men det gör tyvärr det mesta här i livet. Är du liten så är jag övertygad om att pappa uppskattar om du gör en teckningen eller något liknade till honom.