Mysig julklapp

Julen infaller som bekant i december och då är det mörkt och kallt, och kallare blir det. Då passar en mysig julklapp som värmer din pappa extra bra. Hoppas att julklappstipsen du får här kommer falla far väl i smaken.

morgonrock mysig julklapp

Morgonrock
Toggle

Därför: Alla män behöver ha en riktigt mysig morgonrock så ge pappa det i julklapp. Den här är från Polo Ralph Lauren och är hypermodern.

Pris: 1599 kronor för den på bilden. Det finns dock för så lite som 499 kronor. Kolla utbudet.

Till återförsäljare Till återförsäljare

 

resekudde julklapp pappa

Resekudde
Toggle

Därför: Åker pappa mycket tåg, buss eller flyg är den här resekudden optimal. Gör han inte det fungerar den att mysa i hemma också. Uppblåsbar med huva.

Pris: 299 kronor kostar resekudden. Det tycker jag är överkomligt eller vad säger du?

Till återförsäljare Till återförsäljare

tröja till pappa

Underbar tröja från Gant
Toggle

Därför: För att den här tröjan väl kan anses som en av de mysigaste du kan köpa för pengar? Det tycker jag i vilket fall. 80% ull och 20% Polyamid.

Pris: För dig med slantar över och har 1998 kronor att lägga på julklapp till pappa. Gå ihop flera stycken och köp mysigaste tröjan någonsin.

Till återförsäljare Till återförsäljare

pläd till pappa

Pläd i akryl
Toggle

Därför: En extremt fin pläd som är kabelstickad och i 100% akryl. Jag är övertygad att pappa kommer bli helnöjd med julklappen

Pris: 499 kronor är den här pläden värd alla dagar i veckan. Finns bara två ord dessa är kvalité och mysig.

Till återförsäljare Till återförsäljare

popcorn

Popcornskål
Toggle

Därför: Popcorn är inte bara gott det är bra mycket nyttigare än många grönsaker också. Den här skålen gör att pappa kan poppa popcorn i mikron, snabbt och enkelt.

Pris: 279:- för en näst intill magisk skål och en riktigt bra julklapp.

Till återförsäljare Till återförsäljare

mysiga handskar

Sköna handskar
Toggle

Därför: Sköna skinnhandskar gör det så mycket mysigare varje gång din pappa går utanför dörren. Mys är inte bara innanför bostadens väggar.

Pris: Riktigt bra pris då dessa endast kostar 299 kronor. Slå till nu direkt.

Till återförsäljare Till återförsäljare

Vintern och julklappar

Som jag skrev högst upp, julen inträffar som bekant i december och vi har inte kommit långt genom vintern än. En vinter som många år är väldigt kall, vi lever ju trots allt i ett land högt uppe i norr.

Kylan gör att det finns utrymme för en hel massa mys och vad passar då bättre än att ge farsan just en mysig julgåva? Jag personligen är ett stort fan av att mysa och njuta av livet, kanske lite väl mycket ibland då det lätt inte blir så mycket gjort. Nu har jag i alla fall gjort den här sidan www.julklapptillpappa.se  som jag hoppas kommer hjälpa alla er som söker efter presenter att ge honom till jul hjälp på traven. Hur som helst för att inte tappa tråden så är det skönt att mysa, och att njuta av livet överlag. Ge din pappa möjlighet till en förhöjd mysfaktor denna vinter genom att välja någon av de mysiga julklappstipsen här.

Lycka till att finna far den där klockrena julklappen 2014.