Roligare julklappar

Tycker du att pappa ska få sig en riktigt rolig julklapp i år? Det tycker du helt rätt i tycker jag. Kolla in de här tipsen som jag tycker är hur kul som helst, hoppas även du gör det och att din far kommer få sig ett gott skratt.

kuben rubiks

Rubiks kub
Toggle

Därför: Alla som testat att lösa rubiks kub vet hur svårt det är. Tävla med din pappa och se vem som klarar den här fortast.

Pris: 269 kronor betalar du för den här kuben, som är den svåraste.

Till återförsäljare Till återförsäljare

 

handduk rolig julklapp till pappa

Bästsäljande handduk
Toggle

Därför: Så simpel men ändå så otrolig rolig. Varför kom inte jag på den här handduken? Hur som helst, ge den till din pappa!

Pris: För 159 kronor får du den här roliga handduken. Tror du pappa kommer skratta?

Till återförsäljare Till återförsäljare

pussel pappa julkapp

Världens största pussel
Toggle

Därför: Just för att det är världens största. Gillar han pussel så får han något rejält att bita i här. Hjälper du honom?

Pris: Dyrt, väldigt dyrt men väldigt rolig julklapp. Visst ja priset, det är 2995 kronor!

Till återförsäljare Till återförsäljare

bowling med pappa

Slå ner käglor
Toggle

Därför: Jag vet att det här tipset är med på förstasidan men faktum är att bowling är så roligt så jag tar med det igen. Ge detta värdebevis som en rolig julklapp.

Pris: 500 kronor kostar det, bowla och fika för lika mycket.

Till återförsäljare Till återförsäljare

darttavla rolig julklapp

Darttavla
Toggle

Därför: Dart är himla roligt så den julklappen kommer ge pappa och er andra många roliga stunder. Vem är bäst på att pricka rätt?

Pris: 499 mynt kostar tavlan. Sen bör du köpa till pilar också de kan du få för 139 mynt till.

Till återförsäljare Till återförsäljare

morgonrock

Morgonrock
Toggle

Därför: För att det inte endast är en vanlig morgonrock, den är så att säga en supermorgonrock. Kul och samtidigt väldigt skön.

Pris: Priset är billigt för en morgonrock, 499 kronor.

Till återförsäljare Till återförsäljare

Ett roligt julklappstips till honom

Visst är det härligt att skratta? Det tycker i vilket fall jag och om din far tycker som jag så ska du satsa på att ge honom något roligt i julklapp. Jul är en tid då vi alla kan komma i stämning att vi känner oss som barn igen. På julafton då alla julklappar ska delas ut är en skön känsla, kanske den allra bästa känsla som går att ha? Jag tror att många barn skulle säga att just julafton och julklappar är den bästa dagen på året.

Låt pappa få samma känsla som han hade som barn. Då vi väljer klappar till vuxna så är det lätt att satsa på mer ”nödvändiga” och kanske lite tråkiga julklappar, eller vad tror du? Visst det är jättefint att ge honom en ny mikrovågsugn eller en dammsugare men glöm inte bort de roliga julklapparna till pappa. För mer bra julklappar till pappa där många kan anses som roliga så gå tillbaks till start.

En gåva på framtiden

Om du är ute i sista sekunden eller om du nu helt enkelt föredrar att göra någonting tillsammans med pappa. Då ska du istället för att ge honom en fysisk julklapp satsa på en personlig gåva som kan vara så enkelt att du skriver ner något ni ska göra tillsammans på ett julkort. Bara en sådan aktivitet som att spela några serier bowling är en grymt bra julklapp där ni umgås och har kul tillsammans.

Ta och tänk till vad han gillar och välj något som du sen skriver ner på kort. Det kan vara allt mellan himmel och jord, bara du vet vart begränsningen ligger. Det är även bra om du inte har så mycket pengar över, då får du mer tid att samla ihop till julklappen. DU måste dock se till att det blir av, helst någon gång inom en inte alltför lång framtid. Det är inte fint att lova något, och i det här fallet ge bort något som aldrig blir av. Det kommer ju knappast göra presenten trovärdig nästa gång du ska göra samma sak eller hur? Nej försök därför att göra upp en så bra plan som möjligt för vad och när ni ska göra aktiviteten du väljer att ge pappa.